Мъжът на Мария се върна при бившата си съпруга


Мъжът на Мария се върна при бившата си съпруга
Снимка: Instagram

Мирослав Соколов, който е обвинен в домашен побой над поп-фолк певицата Мария, се е върнал при бившата си съпруга. Както вече писахме, съдът наложи домашен арест на 36-годишния настоящ съпруг на изпълнителката. Обвинението е за закана за убийство и нанесена телесна повреда на 21 март, в дома на семейството.

Вижте още: Шакира яла шамари от свекърва си 

Мирослав има две деца от предишния си брак. Той остави бившата си съпруга Вая, след като се влюби в миньончето и бързо сключиха брак.

Изглежда, че Соколов се е върнал при бившата си съпруга, научи "България Днес". Той остава под домашен арест, който ще обжалва следващата седмица пред Софийския градски съд.

"Мирослав е перфектният баща, не мога да кажа една лоша дума за него. Грижи се за нас, за мен и децата. Но едва ли това е любов между Мария и мъжа ми, не знам точно какви са им отношенията и не знам докъде ще стигнат." Това сподели  Вая пред вестника.

Вижте още: Софи Маринова заведе снаха си на шопинг за скъпи дрехи (ВИДЕО)

Според бившата жена на Мирослав, връзката между Мария и него не е била любов, а по-скоро увлечение, което нямало как да се обясни с думи.

"Живея затворено, само децата ми са важни в момента. Не искам да коментирам поведението на Мирослав. Любовта им ми дойде като гръм от ясно небе. Но пък той никога не ни изостави", сподели още Вая.

Малко след инцидента Мария направи емоционална изповед пред феновете си в Instagram. За момента певицата няма коментар относно новината, че Мирослав се е върнал при бившата си съпруга.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Истината е, че всички ще те нараняват; просто трябва да намериш онзи, за който си струва да страдаш.

Боб Марли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама