На 75 години почина най-възрастната родилка в България


На 75 години почина най-възрастната родилка в България
Снимка: Стоп кадър

През 2010 д-р Красимира Димитрова, която работеше като психиатър в Русе, разтърси българското общество, след като роди близнаци на 62 години след ин витро процедура и така се превърна в най-възрастната родилка в България.

Вижте още: Камелия призна как подържа форма на 53 години (СНИМКА)

Момиченцата Мери и Жаклин бяха недоносени - 900 и 500 г и по-малката скоро след това почина. За щастие едното детенце оцеля и в момента е 13-годишна тийнейджърка.

Оказва се, че момичето в момента е поверено на грижите на приемно семейство, защото майка ѝ Красимира е починала май месец миналата година, но информация за нейната кончина не е разпространявана публично до този момент.

Мери е викнала спешна помощ, след като майка ѝ припада, но не успяват да я спасят, разказват пред "24 часа" близки до 75-годишата жена.

Социалните служби първоначално са пратили момичето в дом, където е прекарало 2 седмици, а след това е пратено в приемно семейство. В училището на Мери - едно от най-добрите в Русе, ученици, учители и родители събират пари и дрехи за нея. Притесняват се, но детето твърди, че се чувства много добре при приемните си родители.

Вижте още: Камелия разкри истината за отношенията със съпруга ѝ (ВИДЕО)

Мери живеела доста затворено с майка си. Д-р Димитрова много я пазела и дори я изолирала от другите деца, разказват съседи.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама