Най-добрите и любящи съпрузи според зодиакалния знак


Най-добрите и любящи съпрузи според зодиакалния знак
Снимка: iStock

„Идеалният съпруг е мъж, който вярва, че има идеална съпруга“, казва мъдрият Бернар Шоу и е трудно да не се съглася с тази теза. Не всички съпрузи обаче може да се нарекат перфектни, дори да имат късмет със съпругите си. Представяме ви една класация, която показва кои са най-добрите и любящи съпрузи, според зодиакалния знак.

5-то място - Скорпион

Скорпион наистина инвестира в отношенията, сключва брак само заради любовта, тази, която чувства в момента. Може да възникна обаче някои проблеми. Скорпионът често изпада в депресия и такова състояние може да повлияе на семейния климат. В допълнение, представителите на този знак са склонни към критика и прекомерна дребнавост. Въпреки това, обаче, Скорпионите са много грижовни съпрузи и ако бъдете малко по-търпеливи, ще видите и добрата им страна.

4-то място - Козирог

Козирогът е много мил към половинката си. Има само един проблем. Той изобщо не иска да се ожени. Той иска да бъде с теб. Той иска деца от теб. Готов е на всичко за семейството си, но просто не намира бракът за нещо важно. Тоест, този знак е готов да бъде ваш съпруг на сто процента и от сърце, но граждански съпруг. Как ще действате в подобна ситуация, само вие решавате. Просто се опитайте да бъдете разбрани един към друг, останете заедно и коментирайте всички неща, които са важни за връзката ви.

3-то място - Лъв

Лъвовете като цяло са мили и грижовни. Мъж от тази зодия ще ви направи щастливи, любими и ще ви закриля докрай. Всичко, което се изисква от вас, е да не поставяте под въпрос таланта, интелигентността и разнообразните добродетели на Лъва. И, разбира се, слушайте го с възхищение, одобрение и дайте своята подкрепа. Ако наистина го обичате, всичко това ще се случва естествено.

ЗОДИИТЕ, КОИТО СЕ ДОПЪЛВАТ ПЕРФЕКТНО

2-ро място - Дева

Страхотен романтик, умен, благодарен и в същото време уверен в себе си – просто идеален съпруг. Трябва само да свикнете с някои от неговите мании, като това всичко да е направено перфектно, както и прекалените му разсъждения по всякакви теми.

1-во място - Везни

Мъжът Везни и неистина съпруг мечта. Той често прави изненади, подарява цветя, грижи се за любимата жена и децата си. Има ли изобщо някакви недостатъци? Има, разбира се. Той също е човек, като всички нас. Представители за зодия Везни ще ви обичат, ще направят всичко за вас, но понякога ще трябва да им напомните няколко пъти за дадено задължение. Ще забравят да включат съдомиялната машина или да хвърлят боклука. Не им се сърдете, просто им напомняйте по-често!

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама