Натали Трифонова разкри каква жена е всъщност


Натали Трифонова разкри каква жена е всъщност
Снимка: Instagram

Красивата Натали Трифонова става част от екипа на bTV през 2016 г. И от прогнозите за времето, които по нейно време напомняха за червен килим на холивудско събитие, прескача на по-сериозен терен – предаването за светски новини и шоубизнес COOLt и новото предаване за геймъри в ефира на телевизията – "Геймър".

Блондинката с дълги крака сподели в интервю за сп. Grazia като каква жена се определя.

"Като всеки човек и аз си имам своите настроения – и слънчеви, и облачни. "Вечно усмихнатото момиче от екрана" понякога се усмихва насила и напук на неприятностите, но с работата си ние всеки ден "влизаме" в домовете на зрителите, а тях нямаме право да ги натоварваме с нашите настроения. А и съм разбрала, че една жена привлича, впечатлява и възхищава най-вече, когато е позитивна и весела, затова, каквото и да ми се случва, се стремя да преминавам с усмивка. Определящо за мен като жена е да имам любов в живота си – тя е най-големият мотиватор за всичко и тогава ми е най-щастливо!"

Натали също така си призна, че е много суетна относно външния си вид.

"Но не възприемам суетата като лошо качество за една жена. Това я кара да се стреми да бъде привлекателна и да показва най-красивото пред света", категорична е тя.

На въпроса: Какво загуби и какво спечели от позицията си на известен човек?, тя отговори така:

"Ако се опитам да претегля загубите и ползите на везната, то тя ще натежи в полза на това, което съм спечелила. Да, в позицията на известен човек личното пространство вече не е толкова лично и не е приятно да четеш за себе си измислици, съчинени от жълти медии, но след това срещаш непознат на улицата, виждаш радостта в очите му, защото те е срещнал, и ти става толкова хубаво".

Чаровната Трифонова също така разкри, че в момента има мъж до нея, като той най-вече ѝ дава много любов. Тя обаче пази в тайна самоличността му.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Не се бойче, че ще ви стъпчат - стъпканата трева се превръща в пътека.

Блага Димитрова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама