Нели Атанасова и Александър Сано си казаха "Да"


Нели Атанасова и Александър Сано си казаха "Да"

Нели Атанасова и Александър Сано официално са вече семейство. Двамата се ожениха на 30 август в морския курорт Лозенец.

Щастливата новина беше потвърдена от партньора на Нели в телевизионното шоу "Dancing Stars" Атанас Месечков. Танцьорът сподели снимки от сватбата във Facebook. Той дори е успял да хване жартиера: "Явно скоро ще дойде и моят ред".

Коафьоритe Вили и Маури също публикуваха снимки от сватбата на Нели и Сано. Сред гостите са били също Ива Софиянска и Мон Дьо.

Нели е била облечена в дантелена рокля с цепка, която перфектно е подчертавала изваяното й тяло на бивша състезателка по художествена гимнастика.

Водещата и звездата от хитовия сериал "Под прикритие” са заедно от шест години и имат една дъщеричка – 4-годишната Ава. Нели има и 19-годишен син, Иво, от връзката си с убития бизнесмен Иво Карамански.

След участието си в риалити шоуто "Къртицата" Сано сподели, че е предложил на Нели в навечерието на 2014 и тази година най-после ще се оженят.

"Ще се оженим. Не се шегувам. Не сме решили все още кога, но дъщеря ни Ава през два дена ме пита: "Кога ще се ожениш за мама?", сподели преди време актьорът.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Ако не можеш да бъдеш добър пример, ще трябва да станеш ужасно предупреждение.

Катрин Еърд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама