Николета Лозанова: Бях много зле


Николета Лозанова: Бях много зле
Снимка: Facebook

Коронавирусът не подмина Николай Михайлов и Николета Лозанова. Плеймейтката призна, че при нея болестта е протекла много тежко и трудно е дишала.

"Тук е моментът да кажа, че при мен коронавирусът протече много тежко. Бях 20 дни на антибиотик. Няколко пъти дори обмислях дали не е по-добре да ме приемат в болница. Имаше дни, в които не можех да стана от леглото, нямах сили да говоря с никой, получавах задух, дишах трудно… По всяка вероятност съм се заразила от Николай, но при него нещата се развиха доста леко. Колкото до това дали съм спокойна, че вече съм от отбора на оздравелите, не мисля че е така… Все още ме е страх да не се заразя повторно", призна Лозанова в интервю за "Блиц".

Николета разкри и как е прекарала рождения си ден, който беше на 30 ноември.

"Аз не съм най-големият фен на шумните партита, затова не съжалявам, че не съм имала такова. Този рожден ден бе по-специален, освен заради обстановката и заради факта, че навърших 33 години. Всички ми казваха, че това е много специален момент, но едва когато той настъпи, наистина почувствах, че е така в действителност. Равносметката ще я запазя за себе си, важно е че хората, които обичам и ме обичат са до мен. Макар и вкъщи…"

ВИЖТЕ ТУК КАК НИКИ МИХАЙЛОВ Я ПОЗДРАВИ ЗА ПРАЗНИКА!

Относно Коледа и Нова година: "Имам планове и те са свързани с доста по-топлите от България места. Ако всичко е по-план ще гледате снимки. Какво друго да кажа, освен че се надявам 2021 да е по-добра."

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама