Николета Лозанова: Различна и без предразсъдъци (СНИМКИ)


Николета Лозанова: Различна и без предразсъдъци (СНИМКИ)
Снимка: Instagram

Николета Лозанова изненада феновете си, като сподели две снимки в Instagram профила си, на които е неузнаваема. 33-годишната звезда е облечена в черен мъжки костюм и носи къса перука. На един от кадрите тя си партнира с Иван Булкин, носител на титлата Super Model Universe 2020. Двамата нарочно носят дрехи на срещуположния пол "напук на предразсъдъците".

"Аз съм човек, който винаги е бил себе си напук на предразсъдъците. Точно затова приех поканата на h.a.l.f.mag да бъда първата жена на неговата корица, с която искаме да обърнем представите за нормалното! Нека заедно да премахнем стигмата и да бъдем свободни без предразсъдъци", написа любимата на Ники Михайлов в социалната мрежа.

Лозанова открито заяви своята подкрепа към хората с различна сексуална ориентация по повод месеца на ЛГБТ обществото.

"Happy Pride Month! 🌈 Не давай власт на омразата! Различията са това, което прави всеки един от нас неповторим. Те не трябва да са повод за страх и дискриминация. Нека подкрепим Sofia Pride и хората от всички цветове на дъгата. Вие правите живота по-цветен и по-красив! Be proud! Love always wins!", категорична е НиЛо.

Разбираемо провокативните ѝ снимки събраха както положителни, така и отрицателни коментари в социалната мрежа.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама
Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама