Няма да повярвате, че това е Риана (СНИМКИ)


Няма да повярвате, че това е Риана (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Риана очаква първото си дете от приятеля си A$AP Rocky. И във вторник 34-годишната певица използва Instagram, за да поздрави майка си, Моника Брейтуейт, за рождения ѝ ден. Изпълнителката също така сподели, че собствената ѝ бременност "е отключила нови нива на любов и уважение" към нея.

НАУЧЕТЕ ТУК ПОЛА НА БЕБЕТО НА РИАНА

Риана качи и ретро кадър, на който тя е все още малко момиченце. Снимката е заснета в църква - и тя, и майка ѝ са облечени в бели рокли. 

"Това, че съм на прага на майчинството отключи нови нива на любов и уважение към майка ми, по начин, който никога не бих могла да обясня!"

Миналата година певицата, която има империя на стойност 1,7 млрд. долара благодарение на брандовете ѝ Fenty Beauty и Savage X Fenty, говори за това, че майка ѝ е истинска бюти икона.

"Цялата ми концепция за красотата идва от нея. Винаги съм била толкова заинтригувана. Исках да се обличам като нея. Исках да изглеждам като нея, да си правя косата като нея, да се гримирам като нея", каза тя пред Vogue.

Риана приписва своя успех на Моника, която преди е продавала гримове и парфюми. Именно тя е вдъхновила певицата да стартира бюти бранда си. "Научих се от най-добрата. Имах най-добрия учител. Майка ми", категорична е барбадоската звезда.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден.

Камен Донев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама