Новият албум на Шаная Туейн е посветен на живота след коронавирус


Новият албум на Шаная Туейн е посветен на живота след коронавирус
Снимка: Getty Images / Guliver

Шаная Ъуейн издаде нов албум преди броени дни. Оказва се, че той изразява радостта от живота след глобалната пандемия. След животозастрашаващо преболедуване на коронавирус, петкратната носителка на награди „Грами“ иска да вдъхне радост на слушателите с „Queen of Me“.

Канадската певица и автор на песни, както всички останали, прекарва пандемията затворена вкъщи. Но вместо да бездейства, Туейн твърди, че е била обзета от игриво настроение. Сега звездата би искала всички да се забавляват заедно с нея, докато пандемията отшумява.

„В момента има толкова много неща, на които да се радваме - все още сме в празнично настроение. И аз съм на такава вълна. Усещам го и у феновете“, каза певицата.

Туейн е астматик, поради което борбата ú с КОВИД-19 води до развиването на пневмония.

„Дробовете ми се възпаляваха ежедневно. На дванайсетия ден направо умирах“, каза певицата в интервю с „Епъл Мюзик 1“.

След като оздравява, черпи вдъхновение, като записва новия си албум. Албумът беше издаден на 3-ти февруари и вече има два сингъла – танцувалното кънтри парче „Giddy Up!“ и закачливата песен, озаглавена „Waking Up Dreaming“.

„Когато съм в ролята си на текстописец, просто мечтая. Заигравам се с въображението си, забравям за всичко останало, само мечтая“, каза тя. „Именно мечтите определят целите ми.“

Туейн, която вече е продала повече от 85 милиона албума, започва да пее на тригодишна възраст. На осем изпълнява песни в барове, за да помага на семейството си финансово.

Покрай новия си албум кралицата на кънтри музиката се подготвя за световно турне. Първият концерт ще се проведе в Спокейн, Вашингтон през април, а краят на турнето ще бъде сложен във Ванкувър, Британска Колумбия, през средата на ноември.

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Най-голямото щастие е да чувстваш, че си обичан...Не да го знаеш, а да го чувстваш!

Eлиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама