Новият албум на Тейлър Суифт постави нечуван рекорд (СНИМКА)


Новият албум на Тейлър Суифт постави нечуван рекорд (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

Най-новият албум на Тейлър Суифт, излязъл на 19 април и носещ меланхоличното име The Tortured Poets Department, се превърна в първият албум в Spotify, достигнал повече от 300 милиона стрийма за един ден, предаде ДПА.

Какво казаха от платформата

"Историята е факт! На 19 април 2024 г. The Tortured Poets Department на Тейлър Суифт е първият албум в историята на Spotify, който има над 300 млн. стрийма за един ден".

Дългоочакваният 11-и студиен албум на носителката на "Грами" включва съвместни изпълнения с Florence and The Machine и Пост Малоун, а заглавията и текстовете на песните сякаш препращат към някои от бившите приятели на Суифт, отбелязва ДПА.

Fortnight с участието на американския рапър Пост Малоун е първият сингъл от албума на Суифт и се превърна в най-стриймваната песен в "Спотифай" за един ден.

Вижте още: Помните ли Тейлър Лаутнър от „Здрач“? Ето къде е днес! (ВИДЕО)

Във видеоклипа към песента се появяват звездите от филма "Обществото на мъртвите поети" Итън Хоук и Джош Чарлз, както и Пост Малоун.

Повече за самия албум

Часове след като пусна албума, съдържащ 16 парчета, Суифт обяви, че ще има още една версия с допълнителни 15 песни, озаглавена The Anthology, припомня ДПА.

Изпълнителката, която е известна с това, че черпи вдъхновение за музиката си от минали връзки, е поставила So Long, London под номер пет в списъка на песните в албума - място, запазено за най-важният сингъл във всяка от продукциите на Суифт, отбелязва ДПА.

Смята се, че парчето дава нов поглед към раздялата на певицата с актьора Джо Олуин. Припомняме ви, че връзката им продължи цели шест години.

Световното турне на Суифт - Eras Tour, през юни ще бъде във Великобритания с поредица от концерти в Лондон, припомня ДПА.

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Тъгата е ремонтът на душата. Понякога трябва да се сринеш до основи, за да се изградиш отново.

М. Авелок

Най-четени | Най-нови


  • Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този четвъртък, 25 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Опитайте късмета си, никога не знаете кое сърце ще отключите и откъде любов ще получите. Телец Истинският късмет се падна на вас - здраве. Вижте още: Как да внесете повече радост в живота си според...

  • Хороскоп за днес, 25 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 25 юли 2024

    Научете какво ви очаква този четвъртък, 25 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днешният ден носи прилив на жизнена енергия, за която сте жадували. Изравняването на Луната с Марс предизвиква креативност във вашите проекти. Останете фокусирани върху целите си, тъй като може да се появят разсейвания....

  • 3 зодии, които ще имат невиждан късмет...
    3 зодии, които ще имат невиждан късмет през август 2024

    Това са зодиите, които са избрани от звездите да се радват на най-много късмет през август 2024. Във всичко ще им върви, така че трябва да се възползват максимално. Телец Съдбата ще се усмихне на всеки Телец, но само при условие, че най-после събере сили и направи крачка към по-добрия си живот. Ще...

  • Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този петък, 26 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Животът винаги предлага нов шанс, грабнете го! Телец Каквото искате днес, все ще става, късметът все ще ви огрява. Близнаци Радост чака ви голяма, съкровена и желана. Вижте още: 3 зодии, които ще...

  • 3 зодии, които обичат дълбоко (но не...
    3 зодии, които обичат дълбоко (но не прощават лесно)

    Това са зодиите, които обичат много страстно, не пестят думи и жестове, когато изразяват чувствата си, но също така могат да се обърнат на 360 градуса, когато ги нараните. Телец Венера, планетата на любовта и романтиката, която управлява хармонията в нашите емоционални привързаности, е планетарен...

  • Хороскоп за днес, 26 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 26 юли 2024

    Научете какво ви очаква този петък, 26 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днес е ден на интроспекция и съзерцание. Може да откриете, че обмисляте важни житейски решения или капитализирате минал опит. С Марс, който енергизира вашия знак, обичайната ви увереност и смелост се засилват. Използвайте...

виж всички виж всички
Реклама