Опра Уинфри: Не съжалявам, че нямам деца


Опра Уинфри: Не съжалявам, че нямам деца
Снимка: Getty Images/Guliver

Опра Уинфри е една много успешна жена - собственик на медия, телевизионна водеща, актриса, продуцент и филантроп. Но 63-годишната звезда каза, че не съжалява, че няма деца с партньора си от 30 години Стедман Греъм, тъй като няма "търпението".

За разлика от това Опра е основател на Oprah Winfrey Leadership Academy for Girls и училище-интернат в Южна Африка, което отвори през 2007 и е обитавано от 172 момичета.

Тя каза пред сп. Good Housekeeping, че проектът я кара да се чувства сякаш има собствени деца.

"Много по-възнаграждаващо е, отколкото някога съм си представяла. Правех това, за да им помогна, но то донесе светлина в живота ми, която не мога да опиша..."

"Когато хората ме притискаха да се омъжа и да имам деца, знаех, че няма да бъда човек, който някога ще съжалява, че нямам, тъй като чувствам, че съм майка на децата на света."

"Любовта на познава граници. Няма значение дали детето идва от утробата ти или си намерила този човек на възраст 2, 10 или 20. Ако любовта е истинска, грижата е чиста и идва от добро място."

"За мен беше перфектно, тъй като не исках бебета. Нямаше да бъда добра майка. Нямам търпение. Имам търпение за кученца, но това е друго нещо", сподели Уинфри.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Всяка жена има право да бъде красива.

Елизабет Арден

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама