Памела Андерсън се развежда за пети път


Памела Андерсън се развежда за пети път
Снимка: Getty Images

Памела Андерсън се развежда с четвъртия си съпруг Дан Хейхърст само след година брак, съобщи "Ролинг Стоун".

Звездата от сериала "Спасители на плажа" подаде молба за развод в Канада, родната ѝ страна, където Андерсън и сегашният ѝ съпруг живеят през последната година.

Според "Пейдж Сикс", позовавайки се на източник, отношенията между двамата не са толкова приятелски.

ЕТО Я ПАМЕЛА БЕЗ ГРИМ

Андерсън се омъжи за Хейхърст, който преди това беше неин бодигард, на Бъдни вечер през 2020 г. в дома ѝ във Ванкувър. Но изглежда, че романтиката си е отишла заради пандемията.

"Дан се оказа неподходящ за Памела - той беше груб и не я подкрепяше. Те се опознаха по-добре и по този начин Памела разбра, че Дан всъщност не е "единственият", заяви източникът. "Първоначално тя каза, че е хубаво да бъде с обикновен мъж, който може да смени електрическа крушка, но в крайна сметка, макар крушката да беше сменяна редовно, той не можеше да задоволи другите ѝ нужди."

Според "Ролинг Стоун" тя е напуснала общия им дом и в момента живее в Малибу и прекарва време със синовете си.

Това е петият брак на филмовата звезда, превърнала се в активистка, и то не най-краткият: Андерсън се раздели с холивудския магнат Джон Питърс само 12 дни след тайна церемония. Преди това Памела имаше не един, а два отделни брака с покер играча Рик Саломон (за първи път се ожениха през 2007 г., а след това отново през 2014 г., като и в двата брака продължиха около една година). През 2006 г. тя беше омъжена и за Кид Рок, за по-малко от година. Така че към днешна дата барабанистът на Mötley Crüe Томи Лий и първи съпруг на Андерсън държи рекорда за това, че е останал неин съпруг за най-дълъг период от време: около три години.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Независимо дали приемат, или отказват, жените изпитват еднакво удоволствие от това, че са искани.

Овидий

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама