Папи Ханс с емоционална изповед: Бях потиснат човек


Папи Ханс с емоционална изповед: Бях потиснат човек
Снимка: Facebook

Зад поетичните хитове на Папи Ханс седи Константин Трендафилов, както е истинското имена на изпълнителя, който не са страхува да бъде до болка откровен както в песните си, така и в реалния живот. Писателят даде емоционално интервю в ефира на "На кафе" по Нова телевизия, където сподели, че животът му преди далеч не е бил толкова лъскав, колкото е сега.

Вижте още: Звезди споделят за трудностите, преживели по време на бременност

"Аз самият съм бил потиснат човек. Често чувам от хора, че не знам какви са им проблемите. За себе си мога да кажа, че съм отраснал без никакви пари", сподели Папи Ханс и допълни: "Изработил съм си всичко сам и имах изключително стръмен път към това да се чувствам добре. Единствено мога да кажа, че съм човек, който спазва собствените си обещания и се труди много."

Музикантът се обърна с важен съвет към всички, които се оплакват от живота си.

"Трябва да спрем да обвиняваме държавата, човека до нас и хората на пътя. Да погледнем себе си и да се запитаме дали щяхме да гласуваме за себе си, ако бяхме политици. Стани такъв човек и съм сигурен, че успехът, самочувствието, усмивката и всичко останало ще дойдат. Ако искаш да се чувстваш добре, трябва да се потрудиш за това", категоричен е Константин Трендафилов.

Вижте още: Не пуснали в дискотека Мирела от "Игри на волята", ето защо

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама