Звезди споделят за трудностите, преживели по време на бременност


Звезди споделят за трудностите, преживели по време на бременност
Снимка: Getty Images/Guliver

За разлика от това как бременността често се показва в социалните мрежи и филмите - като идилична и безгрижна, истината е, че обикновено е труден момент. В реалния живот бременността може да доведе до различни неочаквани предизвикателства, които засягат жени от всякакъв произход, дори знаменитости. Ето незахаросаните истории на някои популярни дами.

Аманда Сейфрид

Аманда Сейфрид разкри, че е трябвало да продължи да приема антидепресанти през цялата си бременност. Тя ги е пиела, преди да научи, че ще става майка. Лекарите ѝ предписали много ниска доза, която да ѝ помогне да се справи с безпокойството.

Меган Маркъл

Меган Маркъл разкри преди време, че не се е намирала за привлекателна по време на първата си бременност. "Бях толкова уморена", каза тя. След раждането се чувствала несигурна в тялото си, но не спазвала никакви екстремни диети или някакви тежки тренировки, за да се върне във форма. Просто ходела много и правела леки упражнения.

Вижте още: Жена забременя отново, докато е бременна (ВИДЕО + СНИМКИ)

Кейт Хъдсън

Кейт има двама сина и дъщеря. Тя сподели, че последната ѝ бременност се различавала от първите две, защото я разболявала повече. По време на фотосесия в първите дни на бременността си тя мечтаела само за "легло и кофа", тъй като се чувствала доста зле.

Тя също била раздразнена от това как гърдите ѝ изведнъж станали много по-големи. "Обикновено съм чашка A, а много бързо се доближих до чашка D", оплака се тя.

Марая Кери

Марая Кери роди близнаците си Марокан и Монро през 2011 г. Певицата разкри, че толкова много е напълняла по време на бременността си, че била отвратена от собственото си тяло. Тя не позволявала дори на съпруга си Ник Кенън да я види чисто гола.

Вижте още: Невероятна история: Жена бременна 15 поредни години (ВИДЕО)

Ейми Шумър

Актрисата стана майка през 2019 г. Ейми Шумър често се шегуваше за бременността си и за всички тези "хубави" неща, които идват с нея. Заради тежкото си сутрешно гадене тя дори попаднала в болница. "Повръщах много. Всеки път, когато се возех в кола, дори и за 5 минути. И се възмущавам от всички, които не са били честни за това", каза тя.

Дженифър Лорънс

33-годишната Дженифър Лорънс роди първото си дете през февруари 2022 г., а актрисата разкри, че преди това е имала 2 спонтанни аборта. Тя знаела, че бременността не е приказка, благодарение на приятелките си. Дори се запитала: "Ще обичам ли бебето си толкова, колкото обичам котката си?" По-късно тя призна, че обича детето си повече от котката си и че всъщност обича всички бебета на света.

Лорънс започнала да ражда точно на стълбите. Но преди това тя била записала куп вдъхновяващи цитати, които искала съпругът ѝ да ѝ повтаря, докато се подготвя да роди. Въпреки това, когато двойката стигнала до болницата, Лорънс осъзнала, че не желае да слуша нищо.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Тъгата е ремонтът на душата. Понякога трябва да се сринеш до основи, за да се изградиш отново.

М. Авелок

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама