Парис Хилтън е променена до неузнаваемост на Седмица на модата в Милано (СНИМКИ)


Парис Хилтън е променена до неузнаваемост на Седмица на модата в Милано (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images/Guliver

Парис Хилтън е известна с любовта си към всичко розово и с факта, че знае как да открадне шоуто. И богатата наследничка направи точно това с невероятната си поява на подиума на Versace на Седмицата на модата в Милано. Компания ѝ правиха Джиджи и Бела Хадид, Ирина Шейк и Емили Ратайковски.

Блестяща в розова искряща мини рокля, 41-годишната светска личност допълни визията с чифт ръкавици без пръсти и открояващ се розов воал на Барби. Парис беше допълнила визията си с бляскав грим, опушени очи и очна линия. Нямаше обаче как да омекоти корекциите, които успяха да привлекат погледите на всичко.

По всичко личи, че през последните години Парис активно е „работила“ върху себе си. Прави впечатление, че тя вече не е болезнено слаба, а напротив – със стегнато и красиво оформено тяло. Носът ѝ е леко скъсен, а контурът на лицето значително променен, благодарение на променените скули и челюст. По-долу може да си припомните как изглеждаше Парис преди 15 години.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама