Парис Хилтън скочи на хейтърите, които се подиграха на сина ѝ (СНИМКИ и ВИДЕО)


Парис Хилтън скочи на хейтърите, които се подиграха на сина ѝ (СНИМКИ и ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

Преди десетина дни Парис Хилтън сподели снимки със сина си Феникс, който не присъства особено често в профилите ѝ в социалните мрежи. И докато верните фенове се любуваха на синеокото бебе, други съвсем не бяха толкова доброжелателни.

Вижте още: Георги Блажев трогна всички с разказа си от родилна зала (ВИДЕО)

Всъщност, фотосите на богатата наследничка предизвикаха истинска полемика. Докато някои се подиграваха на момченцето заради външния му вид, други ѝ писаха загрижени коментари, че трябва да го заведе на лекар за изследвания и че може да има хидроцефалия.

"Има толкова много болни хора на този свят. Моят ангел е напълно здрав. И да, разбира се, че отидохме на лекар, той просто има голям мозък."

По-късно тя сподели видео за майчинството в Instagram.

"Когато живееш в светлините на прожекторите, коментарите са неизбежни, но да насочваш злобата си към сина ми или някой друг от семейството ми е неприемливо. Сърцето ме боли повече, отколкото мога да ви опиша с думи... Работих усилено, за да създам среда, в която има само любов, уважение и приемане, така че очаквам същото в замяна. Ако не споделя снимки на детето, хората смятат, че не съм добра майка, а ако го направя, има хора, които са жестоки и пълни с омраза. Аз съм горда работеща майка и бебето ми е напълно здраво, очарователно и ангелско.“

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му.

Зигмунд Фройд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама