Парис Хилтън разкри името на сина си


Парис Хилтън разкри името на сина си
Снимка: Getty Images

Парис Хилтън официално оповести името на първото си дете. 42-годишната звезда, която стана родител с помощта на сурогатна майка, разкри това в подкаста си This is Paris. Парис каза, че тя и мъжът ѝ Картър Реум са кръстили сина си Финикс Барън Хилтън Реум.

Тя прочете откъс от предстоящата си книга, "Paris: The Memoir," докато споделяше голямата новина. Светската личност разкри и желанието си да кръсти бъдещите си деца на места, подобно на нея.

"Ако всичко върви добре, докато четете това, Картър и аз ще имаме момченце", започна тя. "Планираме да го кръстим Финикс - име, което избрах преди години, когато търсех градове, държави и щати на картата, които да си отиват с Париж (Paris - нейното име на английски бел.р) и Лондон.

"Финикс (на английски: Phoenix, в превод "феникс") има няколко добри културни препратки, най-вече за митологичната огнена птица, която се раждане в пламъци и след това възкръсва от пепелта, за да полети отново. Искам синът ми да расте, знаейки, че бедствията и триумфите се случват през целия ни живот и че това трябва да ни даде голяма надежда за бъдещето. Дори когато миналото е болезнено и настоящето изглежда потънало в мрак, странно е как две неща, които са толкова различни, толкова напълно противоположни, могат да съществуват съвместно по този начин. Но те го правят. Свобода и страдание, радост и тъга, любов и загуба. И така, името му е Финикс Барън Хилтън Реум.

Второто му име е Барън на дядо ми Барън Хилтън. Той винаги е бил мой наставник, бяхме толкова близки и ми липсва всеки ден, затова исках да го почета, като първото ми дете носи неговото име."

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Най-голямото щастие е да чувстваш, че си обичан...Не да го знаеш, а да го чувстваш!

Eлиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама