Певицата Мария: Това е най-голямата грешка в живота ми! (ВИДЕО)


Певицата Мария: Това е най-голямата грешка в живота ми! (ВИДЕО)
Снимка: Мария Facebook

Откакто се отказа от музикалната си кариера, образът на Мария в обществото сякаш тръгна надолу. Поп-фолк певицата, която беше станала жертва на домашно насилие на 21 март, свали всички обвинения към съпруга си миналия месец, което разгневи голяма част от аудиторията ѝ, а и не само. Ето, че Мария говори открито пред Мон Дьо за любовта, грешките и защо се отказа от музикалната си кариера преди 2 години.

Вижте още: Поп-фолк певица разби семейството на Джулиана Гани? (СНИМКА)

"Не бих искала да звучи като оправдание. Отчитам оттеглянето си като слабохарактерност. Всичко мога да си върна, ще си извървя пътя отново. Понякога има неща които вършим не само със собствената си воля. Това е бил моят урок.

Много разочаровах себе си и си изпатих. Нямам нищо против да заплатя цената и да продължа напред. Всеки един човек, който дойде при теб и ти каже че трябва да направиш избори, за да бъде с теб, няма място в живота ти.

Мъжете са колкото сладки, толкова и сбъркани. Когато придобият любовта на една успяла жена, много се окриляват. Един самоуверен успял мъж не предлага избори, а само щастие.“

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Вчера е история, утре е загадка, а днешния ден е дар. И всеки нов ден крие нов дар.

"Кунг фу Панда"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама