Победители и модни отличници на наградите на Гилдията на актьорите (СНИМКИ)


Победители и модни отличници на наградите на Гилдията на актьорите (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Наградите SAG отличават най-добрите актьорски постижения за годината, но червеният килим винаги носи и много драма. И съботното събитие беше изпълнено с красиви визии! По-долу ще ви представим най-добре облечените звезди на вечерта. Но нека първо видим кои актьори грабнаха статуетките.

"Опенхаймер" продължи победния си ход през холивудския награден сезон, като спечели водещия приз, наградата за актьорски състав, и отличия за актьорите Килиън Мърфи и Робърт Дауни младши на 30-ото издание на наградите на Гилдията на актьорите в САЩ (SAG).

Вижте още: Емилия Кларк получи Ордена на Британската империя

Най-вълнуващата победа в събота вечер в Лос Анджелис бе за Лили Гладстоун за най-добра актриса във водеща роля в "Убийците на цветната луна" на Мартин Скорсезе. Това бе най-оспорваната категория, като прогнозите на анализаторите бяха поделени между Гладстоун и Ема Стоун за "Клети създания".

Робърт Дауни младши и Давайн Джой Рандолф бяха отличени с наградите съответно за най-добър актьор и актриса в поддържаща роля. Така те се утвърдиха като фаворити за "Оскар". Дауни младши триумфира над Райън Гослинг ("Барби"). Изпълнението на Рандолф в "Заседнали" е пробив в кариерата на 37-годишната актриса.

"Мечката" също продължи победния си ход, като спечели в категорията за най-добра комедийна поредица и донесе награди за най-добър актьор и най-добра актриса в комедия съответно на Джеръми Алън Уайт и Айо Едебири.

Вижте още: Jackie на Gucci: Една чанта на 75 години, която е все така актуална (СНИМКИ)

Педро Паскал изглеждаше силно изненадан, че печели наградата на SAG за най-добър актьор в драматична поредица за "Последните оцелели".

Ема Стоун в Louis Vuitton

Ема Стоун избра ледено синя рокля за вечерта. Тя носеше дизайн на Louis Vuitton по поръчка, който включваше голямо деколте, дантелени детайли и шлейф.

Бри Ларсън в Atelier Versace

Обичаме момента на Барби на Бри Ларсън. Актрисата носеше драматичен топ и пола от Atelier Versace за тазгодишните награди SAG в прасковен розов нюанс.

Джесика Частейн в Armani Privé

Джесика Частейн доказа, че черната рокля никога не е скучна, когато е покрита с красива дантела и е вталена до съвършенство.

Марго Роби

Въпреки че не е вдъхновена от емблематичната кукла на Mattel, както много от скорошните ѝ визии на червения килим, роклята Schiaparelli Haute Couture все пак беше координирана с Барби.

Ан Хаутауей

Ан Хатауей блестеше в синьо съвършенство, като роклята се отличаваше с малка цепка в областта на торса и голяма правоъгълна метална катарама. Тя съчета визията си с чифт сребърни обувки на ток.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Достатъчно е да погледнете през очите на Любовта, за да видите красотата навсякъде.

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама