Пол Уокър ще получи посмъртно звезда на холивудската Алея на славата


Пол Уокър ще получи посмъртно звезда на холивудската Алея на славата
Снимка: Getty Images

Актьорът Пол Уокър, който загина в автомобилна катастрофа, ще получи посмъртно звезда на холивудската Алея на славата, както и певицата Джени Ривера, която стана жертва на авиокатастрофа, съобщи deadline.com.

Смъртта на Уокър шокира цялата световна общественост. Звездата от "Бързи и яростни почина на 40-годишна възраст при автомобилна катастрофа в Лос Анджелис през 2013 г. Колата, в която е бил, се е ударила в стълб и дърво, след което се е запалила. Пол остави след себе си дъщеря Медоу Рейн Уокър, която беше само на 14 по време на инцидента. Миналата година тя се омъжи за актьора Луис Торнтън-Алан. Вин Дизел, който беше близък приятел и колега на баща й, я заведе до олтара.

Джени Ривера беше убита при самолетна катастрофа близо до Монтерей, Мексико през 2012 г.

Холивудската търговско-промишлена камара обяви 24 знаменитости от сферата на киното, музиката, театър, телевизията, които ще получат звезди на Алеята на славата през 2023 г.

В списъка са също Марк Антъни, Jonas Brothers, Лени Кравиц, Блейк Шелтън, Лудакрис, Ума Търман, Винс Вон, Елън Помпео, Минди Кейлинг, както и пианистът Ланг Ланг.

Идеята за Алея на славата се заражда през 1953 г. Първата звезда е монтирана на тротоара на 15 август 1958 г. С нея е почетен актьорът Престън Фостър. Официалната церемония по откриването на Алеята на славата е на 23 ноември 1960 г. Към настоящия момент звездите на прочутата алея в Холивуд са над 2700.

Източник: БТА

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не смятам, че лифтингът е жизненоважен за една жена. Дори да получите красиво лице, белезите върху сърцето и черните петна в душата остават.

Бриджит Бардо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама