Полицията била готова да арестува Уил Смит на Оскарите


Полицията била готова да арестува Уил Смит на Оскарите
Снимка: Getty Images

Полицията в Лос Анджелис е била готова да арестува Уил Смит, след като удари шамар на комика Крис Рок на сцената на церемонията за наградите "Оскар" в неделя, разкри продуцентът на шоуто Уил Пакър, цитиран от "Асошиейтед прес".

Той разказа това в предаването на телевизия ABC "Добро утро, Америка", от което беше пуснат откъс. Цялото интервю предстои да бъде излъчено по-късно днес.

"Казаха, че това е телесна повреда", заяви Уил Пакър. "Заявиха, че ще го отведат. "Готови сме. Готови сме да го отведем веднага. Можете да повдигнете обвинения, ние можем да го арестуваме". Те обясниха възможностите".

Уил Пакър каза, че потърпевшият Рок отхвърлил тази идея.

"Не, не, не, добре съм", казал комикът според разказа на продуцента на шоуто. "И дори в момента, в който казах, "Рок, нека си свършат работата", той отказа. Полицаите му обясняваха какво може да предприеме и го попитаха "Искате ли да предприемем действия?" А той каза "не", допълни Пакър.

Полицията в Лос Анджелис разпространи изявление след церемонията за наградите "Оскар" в неделя, в което каза, че е знаела за инцидента, а Крис Рок е отказал да подаде жалба. Оттам обаче не коментираха изказването на Уил Пакър.

Американската Академия за кинематографично изкуство и наука започна дисциплинарна процедура срещу актьора Уил Смит заради нарушаване на правилата на организацията. Членството му в нея може да бъде замразено, прекратено или да бъдат предприети други санкции.

От академията съобщиха, че Смит е бил помолен да напусне церемонията след инцидента с Рок, но той е отказал.

По време на излъчването директно по телевизията шоу Уил Смит стана от мястото си в "Долби Тиътър" и шамароса комика, който си позволи неуместна шега със съпругата на Смит - Джейда Пинкет Смит. Крис Рок беше на сцената, за да връчи "Оскар" за най-добър документален филм.

По-късно Уил Смит поднесе извинения на Рок, на академията и на телевизионните зрители.

От американската киноинституция обявиха, че актьорът има възможност писмено да изложи позицията си, преди ръководството ѝ да се събере на 18 април и да обсъди следващите си действия.

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Когато паднеш, все още не си победен. Истински победен си тогава, когато откажеш да станеш и да пробваш отново.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама