Помните ли Кичка Бодурова на младини? (СНИМКИ)


Помните ли Кичка Бодурова на младини? (СНИМКИ)
Снимка: Instagram

Напоследък името на Кичка Бодурова се завъртя в медийното пространство доста упорито. Българската естрадна легенда се скара публично с колегата си Панайот Панайотов, а поводът е отменено негово участие на концерта на Кичка Бодурова в Бургас.

Кичка Бодурова започва кариерата си в България, превръща се в звезда в Гърция, за да се установи в Америка. Още в детската градина се явява на конкурс в училище “Христо Ботев” гр. Бургас и го печели с песента “Жалба ми падна на сърце”.

Кичка Бодурова се занимава с реставриране на къщи в САЩ, които обзавежда и ремонтира по свой вкус, след което продава. "Това е нещо като мое хоби" споделя певицата в музикален филм направен за нея от БНТ. Кичка Бодурова живее в Лас Вегас заедно със своя съпруг Крис Зарпас и тяхната дъщеря Кристи-Жаклин Зарпас. Преди 2 години Кичка осинови тийнейджърката Магдалена, като никога не е крила, че това една от мечтите ѝ е да има второ дете.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

В крайна сметка, сезоните се менят. Също така и градовете. Хора идват и си тръгват от живота ти. Но е много приятно да знаеш, че тези, които обичаш, винаги са в сърцето ти.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама