Принц Хари искал да интервюира Путин и Тръмп за "детски им травми“


Принц Хари искал да интервюира Путин и Тръмп за "детски им травми“
Снимка: Getty Images

Преди дни стана ясно, че Spotify е прекратил договора на Меган Маркъл и принц Хари на стойност 20 млн. долара. Подкастът Archetypes в известната платформа, който актрисата се опита да води, не беше много успешен и беше закрит след първия си сезон. Журналистката от Bloomberg Ашли Карман се опита да разбере защо се е случило това.

Главният изпълнителен директор на Spotify Бил Симънс, ръководител на отдела за иновации и монетизация на подкасти, по-рано нарече херцога и херцогинята на Съсекс " проклети мошеници", защото не са успели да изпълнят ангажиментите си относно изданията на предаването. В своя подкаст той се призсмя на абсурден разговор, който веднъж е имал с принц Хари по време на излъчване. Симънс каза, че по време на разговора са обсъждали възможни идеи за подкаст и сега разговорът е една от "най-добрите му истории". Той не навлезе в подробности, но призна, че му е било "неудобно" да си сътрудничи с Хари, се отбелязва в материала.

"Какво прави той? Това е едно от онези неща, когато питаш какъв е талантът ти. Защо го слушаме? И така, роден сте в кралското семейство, а след това сте го напуснали. Продаваш документални филми и подкасти и никой не се интересува от историите ти, освен ако не говориш за кралското семейство и не се оплакваш от него", пошегува се Симънс.

Ашли Карман разговаря с "хора, запознати със ситуацията", за това какви точно са били идеите на принц Хари и защо нито една от тях така и не е била осъществена. Събеседниците на журналистката разкриха интересни подробности при условие за анонимност.

Оказало се, че принц Хари е изслушвал различни идеи на други колеги, но "в повечето случаи се е придържал към своите". Той бил особено заинтересован от темата за "травмите в детството". Искал е да интервюира няколко влиятелни личности, като Владимир Путин, Марк Зукърбърг и Доналд Тръмп за ранните им години на формиране и как тези преживявания са довели до превръщането им в това, с което са известни по света днес.

Принц Хари също имал идея за предаване, посветено на бащинството. В други предавания той искал да засегне важни обществени проблеми - от изменението на климата до религията. Що се отнася до последната тема, "Хари се надяваше в предаването му да гостува папата".

"Реалността на тези идеи изглеждаше в най-добрия случай съмнителна за някои участници, като се има предвид, че хора като Путин и Зукърбърг рядко дават обширни интервюта по теми, които ги вълнуват, да не говорим за тяхното възпитание и лични детски травми. Във всеки случай нито един подкаст на Хари така и не се реализира", обобщи Ашли Карман.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Където и да отиваш, отивай с цялото си сърце.

Конфуций

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама