Първа обществена поява на Селин Дион след тежката диагноза (ВИДЕО)


Първа обществена поява на Селин Дион след тежката диагноза (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Една от най-обичаните звезди от световния шоубизнес - Селин Дион, направи първата си публична поява след новината за тежката болест, с която беше диагностицирана.

Вижте още: Официално: Матю Пери не е починал от свръхдоза

Напук на слуховете, че е в инвалидна количка, 55-годишната канадска изпълнителка, се появи на хокеен мач в Лас Вегас във видимо добро настроение, без нужда от чужда помощ, за да се движи. Тя бе придружена от трите си деца.

За съжаление появата на Селин Дион не помогна на любимия ѝ отбор Монреал Канадиънс, който влезе в епична битка с Вегас Голдън Найтс, да спечели, но за сметка на това феновете ѝ са щастливи, че изпълнителката изглежда повече от добре, предвид тежката диагноза. По-късно Селин Дион беше заснета в съблекалнята, където поздрави играчите, придружена от синовете си - 22-годишния Рене-Чарлз и 13-годишните близнаци Нелсън и Еди.

Вижте още: Николета Лозанова потвърди слуховете, че е бременна (СНИМКИ)

Канадската певица отмени около четиридесет концерта, планирани в Европа до април 2024, заради коварния синдром на скованата личност (SPS), от който страда. Синдромът представлява неврологично състояние, което атакува нервните клетки и създава затруднения при говор и движение.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Разбрах, че когато имаш истински интерес към живота и любопитен живот, сънят не е най-важното нещо.

Марта Стюарт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама