Рачков и любимата му са на екзотична почивка (СНИМКИ)


Рачков и любимата му са на екзотична почивка (СНИМКИ)
Снимка: Нова телевизия

Отношенията между Димитър Рачков и Анита Димитрова явно се развиват прекрасно, напук на неодобрителните коментари. Напоследък двамата не спират да показват любовта си и в социалните мрежи. 49-годишният актьор и 22-годишната силиконка за пореден път потвърдиха, че са щастливи заедно, като качиха обща снимка в Instagram. Кадърът е заснет в заведение в Дубай, където в момента те са на почивка.

Анита, която е с близо 30 години по-млада от водещия, сподели още два кадъра от екзотичната им ваканция. Както сами можете да видите, тя е в перфектна форма и с гордост демонстрира хубавото си тяло в оскъден тоалет с животински принт и многоцветен бански.

Димитър Рачков и Анита Димитрова официално афишираха връзката си през лятото на 2020, когато заедно се появиха на рождения ден на Кремена Халваджиян.

Припомняме, че комикът имаше дългогодишна романтична връзка с неговата колежка Мария Игнатова, която миналата година се омъжи за Ивайло Цветков-Нойзи. Актьорът има и син, който е кръстен на него, от връзката му с Христина Апостолова.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Когато ти се даде възможност да бъдеш прав или добър, избери да бъдеш добър.

"Чудо"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама