Разкриха защо се развеждат Джо Джонас и Софи Търнър


Разкриха защо се развеждат Джо Джонас и Софи Търнър
Снимка: Getty Images/Guliver

Както вече ви съобщихме, Джо Джонас и Софи Търнър се разделят след 4 години брак. Вече е ясна и причината. Запознат източник разкри пред изданието TMZ, че двамата се развеждат заради непрекъснатите купони на актрисата от "Игра на тронове".

Твърди се, че те са имали сериозни проблеми от шест месеца и самият музикант дълго време се опитвал да "спаси" брака им, но нищо не се получило.

34-годишният изпълнител е подал молба за развод, заявявайки, че бракът му с 27-годишната актриса е "безвъзвратно разбит". Джонас също каза в изявление, че докато двете му дъщери с Търнър - тригодишната Уила и едногодишно момиченце, чието име не разкриват - живеят предимно с него, той иска съвместно попечителство.

Вижте още: Камелия най-после показа лицето на детето си (СНИМКА)

Уточнява се още, че преди брака двойката е сключила "железен брачен договор", така че ще трябва да делят само обща къща. Софи няма да може да претендира за приходите на Джонас от музика, а той от своя страна няма да получи нищо от парите, които Търнър е спечелила от нейната филмова работа. 

Вчера, 6 септември, Джонас и Софи Търнър, които се oжениха тайно в Лас Вегас през 2019, потвърдиха официално развода си. "След четири прекрасни години брак, ние взаимно се съгласихме да прекратим брака си", написаха двамата в изявление в социалните медии.

Вижте още: Евгени от "Ергенът" става актьор, говори и за бащинство

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Вчера бях умен, затова исках да променя света. Днес съм мъдър. Затова променям себе си.

Шри Чинмой

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама