Ребел Уилсън стана майка за първи път (СНИМКИ)


Ребел Уилсън стана майка за първи път (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Актрисата Ребел Уилсън e посрещнала на бял свят първото си дете. 42-годишната звезда изненада феновете си, като вчера съобщи в Instagram профила си, че си има дъщеричка. Малката, която носи името Ройс Лилиан, e била родена от суроганта майка миналата седмица. 

Ребел сподели сладка снимка на момиченцето си и написа, че е безумно щастлива от появата ѝ.

"Повече от горда съм да обявя раждането на първото ми дете, Ройс Лилиан, която се появи на бял свят миналата седмица с помощта на сурогатна майка. Дори не мога да опиша любовта, която изпитвам към нея, тя е красиво чудо! Завинаги ще бъде благодарна на всички, които допринесоха за това (вие си знае кои сте), това ми отне години. Но специално искам да благодаря на сурогатната майка, която я износи и роди с такава благодат и грижа. Благодаря ти, че ми помогна да създам собствено семейство, това е невероятен подарък. Най-добрият подарък. 

Готова съм да дам на малката Ройс цялата любов, която можете да си представите. Уча се бързо... Изпитвам голямо уважение към всички майки. Горда съм, че вече съм във вашия клуб."

Уилсън каза пред сп. People през май, че през 2020 е отслабнала драстично (вижте тук огромната промяна), надявайки се да стане майка, тъй като доктор ѝ е казал, че има по-големи шансове, ако се раздели с наднорменото тегло.

Ребел Уилсън започна да излиза с Рамона Агрума тази година. Наскоро се появиха слухове, че двете са сгодени, но тя ги отрече. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Когато целият свят мълчи, дори един глас става могъщ.

Малала Юсуфзай

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама