Упражнението, с което Ребел Уилсън свали 35 килограма


Упражнението, с което Ребел Уилсън свали 35 килограма
Снимка: Getty/Guliver Images

Ребел Уилсън успя да се сбогува с цели 35 килограма по време на своята „Година на здравето“, за каквато бе обявила 2020. В интервю за Apple Fitness+, 41-годишната актриса призна, че ходенето, а не безкрайните високоинтензивни тренировки, всъщност е нейното тайно оръжие за отслабване.

Ребел сподели още, че лекар я е посъветвал да започне да ходи, настоявайки, че това е „най-добрият начин“ за нея да свали килограмите. Той ѝ е казал: „Не трябва да е с висока интензивност, не трябва да е нагоре, просто умерено ходене час-час и половина на ден. За твоя тип тяло това е най-добрият начин за отслабване, без да натоварваш излишно ставите.”

През май звездата от „Fat Pizza” призна, че се чувства „тъжна“, че е чакала толкова години, за да прегърне по-здравословен начин на живот.

„Сега, когато знам, че мога да го направя, понякога се чувствам тъжна, че не го направих по-рано. Иска ми се да бях опитала на 30, а не на 40. Но пътуването на всеки е различно и не е състезание. Имам естествена съпричастност към всеки, който се бори с килограмите, защото това е нещо, което ме е съпровождало цял живот.“

Ето и как изглежда в началото на 2022:

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Спорт


Реклама

Не можеш да промениш това, срещу което отказваш да се изправиш.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама