Риана: Няма начин да си крия корема с дрехи за бременни


Риана: Няма начин да си крия корема с дрехи за бременни
Снимка: Getty Images

Риана вече е в 9-ти месец, все повече се доближава до раждането и по всичко изглежда, че ще носи висша мода до края.

Бременната певица краси майския броя на Vogue, оставяйки вярна на своя уникален стил. Тя позира в червен дантелен костюм Alaïa, ръкавици и високи токчета за корицата на модната библия. В интервюто за изданието тя говори надълго както за стила си на бременност, така и за това как ще облече първородната си рожба.

„Когато разбрах, че съм бременна, си помислих, че няма начин да отида да пазарувам в нито един магазин за бъдещи майки. Съжалявам, твърде забавно е да се обличаш. Няма да позволя тази част от мен да изчезне, защото тялото ми се променя. Надявам се, че успяхме да предефинираме това, което се счита за „прилично“ за бременни жени. Тялото ми прави невероятни неща в момента и няма да се срамувам от това. Този период трябва да бъде празничен. Защо трябва жените да крият бременността си?”

На фотосесията за Vogue тя носи и чифт бельо на Savage X Fenty, в комбинация с голямо палто на Marc Jacobs. Друг фотос ни я показва във ваната с колие от Boucheron. ОЩЕ ОТ ЕКСЦЕНТРИЧНИТЕ Ѝ ТОАЛЕТИ ВИЖТЕ ТУК

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Не приемайте себе си твърде сериозно. Знайте кога да се присмеете на себе си.

Холи Бери

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама