Робърт Дауни Джуниър: Тони Старк е в моето ДНК, бих се върнал


Робърт Дауни Джуниър: Тони Старк е в моето ДНК, бих се върнал
Снимка: Getty Images

Възходът на Робърт Дауни-младши е наистина забележителен - той спечели "Оскар" за най-добър актьор в поддържаща роля за изпълнението си на бюрократ, който се опитва да унищожи известен физик в историческия епос "Опенхаймер". В личен план също има поводи за гордост - преди няколко месеца той стана баща на 3-ти път.

Въпреки че "Отмъстителите: Краят" сложи край на участието на Робърт Дауни младши във филмовата вселена на Marvel (MCU), носителят на "Оскар" е готов да се превъплъти отново в ролята на Тони Старк/Железния човек, съобщи IGN.

Какво точно каза

В интервю за Esquire Дауни говори накратко за това дали някога в бъдеще би се върнал в MCU.

"С радост. Това е твърде неразделна част от моето ДНК. Тази роля избра мен", заяви Дауни пред изданието. "И вижте, винаги казвам: никога, никога не залагайте срещу Кевин Фейдж. Това е губещ залог. Той винаги ще спечели."

Все пак това не е потвърждение, че Дауни наистина се завръща, особено като се имат предвид предишните коментари на самия Фейдж. След като през ноември в доклад на Variety се твърдеше, че Marvel Studios проучва възможността да върне Дауни и други членове на оригиналния екип на Отмъстителите за нов филм, Фейдж разкри, че студиото никога не е искало "магически да отмени" смъртта на Железния човек, както беше показано в "Отмъстителите" от 2019 г: Краят.

Вижте още: Галена Великова лекува хора с депресия и Паркинсон, ето как (ВИДЕО)

История на ролята

Дауни играе Тони Старк в продължение на 11 години в MCU, служейки като един от първоначалните Отмъстители заедно с Крис Евънс, Скарлет Йохансон, Крис Хемсуърт, Марк Ръфало и Джереми Ренър. Ролята беше огромна за Дауни, като го върна към блокбъстърите и за известно време го направи един от най-високоплатените актьори в Холивуд.

Дауни, който неотдавна спечели първия си "Оскар" за работата си във филма "Опенхаймер" на Кристофър Нолан, открито разказваше колко много означава за него участието му в MCU. През януари миналата година, докато участваше в подкаста на Роб Лоу "Буквално!", той заяви, че според него някои от "най-добрите му работи" са дошли в изпълненията му като Тони Старк/Железния човек, но че тези изпълнения са останали "малко незабелязани", защото филмите са част от жанра на супергероите.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Не е важно какво получаваме. Важно е какви хора ставаме, какъв е нашият принос...това дава смисъл на живота ни.

Тони Робинс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама