Селин Дион: Била съм само с един мъж


Селин Дион: Била съм само с един мъж
Снимка: Getty Images/Guliver

Селин Дион каза, че никога не е била с друг мъж освен със съпруга си в предаването CBS Sunday Morning.

"Обичам го, все още съм влюбена в него", сподели певицата за покойния си съпруг Рене Анджели, който почина този януари от рак на гърлото.

На въпроса: "Надяваш ли се отново да се влюбиш?", тя отговори: "Не сега."

48-годишната изпълнителка каза също, че все още е омъжена за него и че никога не е целувала друг мъж в живота си.

Тя се запознава с Рене, когато е на 12 години. Неговата отдаденост на кариерата й го подтиква да ипотекира дома си, за да може да финансира дебютния й албум "La Voix Du Bon Dieu" през 1981 година.

По време на първата им среща той е бил на 38. "Помислих си, че е много хубав. Изглеждаше страхотно. Почувствах се уверено, че този мъж не се отнася с мен като с малко бебе."

Когато той почива е на 73 и е женен за изпълнителката на "My Heart Will Go On" в продължение на 21 години. "Преди да си отиде, беше много трудно за всички нас - специално за мен и децата ми - да видя как мъжът на живота ми умира малко по малко всеки ден. Ние бяхме партньори, едно цяло. Затова, когато спря да страда, си казах: "Той е добре и не заслужава да страда."

Когато водещият накрая я попита дали е готова отново да се влюби, тя отговори: "Аз обичам. Все още го обичам. И имам любовта на децата си и на феновете си. Обичам хората, с които работя, затова животът ми не е празен от любов."

 



Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама