Селин Дион слиза от сцената, прикована е на легло


Селин Дион слиза от сцената, прикована е на легло
Снимка: Getty Images

Селин Дион е изключително обичана певица и билетите за нейни концерти винаги са се продавали за часове. Тя стана известна с песента си за "Титаник" "My Heart Will Go On", за която спечели две награди Грами през 1998 г. Уви, здравословното състояние на канадската звезда е доста влошено, което е и причината тя да се оттегли от светлината на прожекторите.

Певицата само сподели, че страда от "тежки и постоянни мускулни спазми", които пречат на способността ѝ да стои права дълго време. Дион отложи участията си в Лас Вегас през октомври 2021 г. в резултат на спазмите. Но, ето че опасно ниското ѝ тегло продължава да ѝ създава проблеми. Тя отлага всичките концерти от предстоящото световно турне Courage.

"Наистина се надявах, че вече ще съм добре и на крака, но предполагам, че просто трябва да бъда по-търпелива и да следвам режима, който лекарите ми предписват", каза Дион в публикация в Instagram.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама