Селин Дион вярва, че ще победи болестта си (СНИМКА)


Селин Дион вярва, че ще победи болестта си (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

Канадската певица Селин Дион през последните години доста притеснява своите фенове. Тя все още не се чувства добре, остава "решена да се върне на сцената един ден" и да "преодолее" болестта си, съобщи АФП, позовавайки се на нейна публикация в Инстаграм.

Мегазвездата разкри през есента на 2022 г., че страда от рядка неврологична болест - синдром на скования човек. Неотдавна тя сподели, че преодоляването на това автоимунно заболяване "е едно от най-трудните преживявания в живота й".

Вижте още: Мариус Куркински: Аз не съм достоен, тъй като нямам семейство (СНИМКА)

Какво каза Дион

"Продължавам да се стремя да се върна на сцената един ден и да водя възможно най-нормален живот", добави тя към снимка, на която позира усмихната с тримата си сина. Тя я публикува за Международния ден за повишаване на осведомеността за синдрома на скования човек.

"Много съм благодарна за любовта и подкрепата на моите деца, семейството ми, моят екип и всички вас!" - пише още 55-годишната певица.

Селин Дион излезе на сцената на церемонията за наградите "Грами" в Лос Анджелис в началото на февруари, за да връчи наградата за албум на годината на Тейлър Суифт. Тя беше аплодирана бурно от публиката.

Последният концерт на Селин Дион беше в Нюарк, САЩ, през март 2020 г. След това световното й турне беше прекъснато от пандемията от КОВИД-19. А от 2021 г. тя страда от кризи на синдрома на скования човек.

Този синдром засяга около един човек на милион, като причинява остра болка и затруднения в движението.

В края на февруари "Амазон прайм видео" обяви, че предстои пускането на документален филм за певицата - "Аз съм Селин Дион", в който тя цели да повиши осведомеността за заболяването си.

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Жените наистина управляват света. Още не са го осъзнали. Когато го осъзнаят, ние всички ще сме в голяма беда.

Доктор Леон

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама