Серина Уилямс роди второто си дете (СНИМКИ)


Серина Уилямс роди второто си дете (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Серина Уилямс отново е станала майка. 41-годишната тенисистка е родила втората си дъщеричка, която са кръстили Адира. Радостната новина беше съобщена от съпруга ѝ Алексис Оханян. 

Първото раждане на Серина беше много тежко, затова основателят на Reddit успокои почитателите на спортистката, че с малката са "щастливи и здрави". Той сподели и снимки на увеличеното семейство в Instagram.

"Благодарен съм да съобщя, че домът ни е изпълнен с любов: щастливо и здраво новородено момиченце и щастлива и здрава майка", написа Оханян в социалната мрежа.

Вижте още: Александър Сано предупреди за измамници, използващи името му (ВИДЕО)

Обръщайки се към жена си, той ѝ каза, че тя "ми е направила още един несравним подарък - ти си ГМОАТ", нов майчин обрат на спортното отличие Greatest Of All Time (най-велик за всички времена).

Припомняме, че през 2017 Уилямс спечели Откритото първенство на Австралия, докато беше бременна с първото си дете. Няколко месеца след това тя едва не умря, тъй като разви кръвен съсирек в белия дроб след раждането на Алексис Олимпия. Малката се появи по спешност с цезарово сечение и състоянието на самата Серина беше много тежко. След белодробната емболия тя прекара шест седмици на легло, но се пребори и само пет месеца по-късно се завърна към състезанията на двойки за Fed Cup заедно със сестра си Винъс.

Вижте още: Дарина Павлова показа порасналия си син, всички онемяха (СНИМКА)

През 2022 година Серина официално се оттегли от професионалния тенис, след като спечели 23 титли от Големия шлем на сингъл. В момента тя се е отдала на ролята си на майка и съпруга. 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Когато прегърне един мъж, жената иска да почувства неговата слабост, а когато го целуне - неговата сила.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама