Шакира след изневярата на Пике: Най-голямата ми мечта беше да отгледам синовете си с баща им


Шакира след изневярата на Пике: Най-голямата ми мечта беше да отгледам синовете си с баща им
Снимка: Getty Images

Шакира говори открито за живота си след раздялата с Жерар Пике в интервю за Billboard. Въпреки че в момента 46-годишната певица се радва на големи успехи в кариерата си, тя намекна, че не е щастлива в личен план.

Попитана дали е щастлива, колумбийката отговори: "Това е много кратък въпрос за много дълъг отговор. Не мисля, че всеки има достъп до щастието. То е запазено за много избран брой хора и не мога да кажа, че съм част от клуба в този момент".

Шакира призна, че е успяла да влее емоциите си в музиката си - и по пътя си да счупи няколко рекорда, но обясни, че "нищо не може да компенсира болката от разрушаването на едно семейство".

Вижте още: Теодора Духовникова: Все още обичам първата си любов

"Разбира се, трябва да продължа напред заради децата си, това е най-голямата ми мотивация. Но най-голямата ми мечта, повече от събирането на платинени албуми и награди "Грами", беше да отгледам синовете си с баща им. Да преодоляваме препятствията и да остареем заедно. Знам, че сега няма да получа това."

На сцената изпълнителката постига успех след успех. Всяка една от песните, които колумбийката издаде след раздялата си с Пике, се превърна в хит. Шакира вече подготвя и своето световно турне.

"Да бъда самотна майка и да продължавам да живея с този ритъм на поп звезда понякога е несъвместимо. Трябва да платя сметката. Но за щастие имам възможността да го направя. Жените вече не плачат, жените правят пари."

Вижте още: Мира Добрева с първи думи след тежката операция (ВИДЕО)

Припомняме, че Шакира и бившият футболист Жерар Пике официално обявиха, че се разделят през юни 2022. След това стана ясно, че той ѝ е изневерил и има връзка с младата студентка Клара Чиа Марти. Певицата и спортистът имат две деца - Саша и Милан, които участваха във видеото към песента на майка си "Acróstico". То стана повод Пике да се ядоса, тъй като не е дал съгласието си за заснемането на наследниците си в клипа.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Бръчките би трябвало да са следи от минали усмивки.

Дъглас Адамс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама