Шарън Стоун: Залитах по ботокс и филъри, но получих мозъчен инсулт


Шарън Стоун: Залитах по ботокс и филъри, но получих мозъчен инсулт
Снимка: Getty Images/Guliver

Vogue Arabia може да се похвали с много специално септемврийско издание, на чиято корица грее холивудската икона Шарън Стоун. На страниците на списанието актрисата е докрай откровена за всички аспекти от живота си пред бившата водеща на CNN Хала Горани.

КЛЕО ДЬО МЕРОД: ПЪРВАТА "ЗНАМЕНИТОСТ" НА МОДЕРНАТА ЕРА

На 64 години, американската суперзвезда продължава да доминира като една от най-зашеметяващите жени в света и наскоро дори сподели снимка по бански в Instagram. Изображението веднага събра милиони реакции, като мнозина аплодираха смелия ход на Стоун. За тази сИ постъпка актрисата казва:

„Публикувах тази снимка, защото чувствам, че жените стават невидими, след като станат майки и прехвърлят 45 години -и хората минават покрай вас, сякаш ви няма. Животът не винаги ни кара да се чувстваме като победители, докато остаряваме."

За сегашната корица на Vogue Arabia, Шарън е сменила няколко невероятни рокли в ярки цветове - синята произведение на Zuhair Murad, а жълтата на Dolce&Gabbana. Ето какво сподели тя преди списанието:

„Имах периоди на супер слава, когато залитах по ботокс, филъри и подобни процедури, а след това получих масивен инсулт и деветдневен мозъчен кръвоизлив и трябваше да направя над 300 инжекции с ботокс, за да изравня едната страна на лицето.От години не съм инжектирала нищо в лицето си.“, разкри тя.

Въпреки всичко, Стоун живее най-добрия си живот на 64. „Чувствам, че това е най-вълнуващият и творчески период от живота ми. Чувствам се наистина, наистина щастлива. Никога не съм била толкова жизнерадостна."

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Най-голямото щастие е да чувстваш, че си обичан...Не да го знаеш, а да го чувстваш!

Eлиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама