Шон Пен официално се разведе с младата си жена


Шон Пен официално се разведе с младата си жена
Снимка: Getty Images

Шон Пен и Лейла Джордж вече официално са разведени. Сайтът TMZ цитира съдебни документи, според които съдия е подписал решението за развода миналия петък.

60-годишният носител на "Оскар" и 31-годишната австралийска актриса започнаха да излизат през 2016. Те се ожениха през юли 2020, а през октомври 2021 Джордж подаде молба за развод. Причина за раздялата им са "непреодолими различия". Нито един от съпрузите не е поискал издръжка от другия.

Наскоро Шон Пен даде интервю за "Hollywood Authentic", в което говори за документалния си филм за руската инвазия в Украйна. Той също така разкри повече за проваления си брак.

"Лейла е жената, в която съм безумно влюбен, но вече рядко виждам, тъй като сам провалих брака ни. Оженихме се само преди година, но от пет години насам проявявам небрежност в личния си живот. Не съм я мамил по никакъв начин, но прекалено дълго считах, че присъствието ми на други места е по-важно, отколкото това до нея."

Лейла Джордж е дъщеря на актьорите Винсънт Д'Онофрио и Грега Скаки. Шон Пен бе женен за поп кралицата Мадона от 1985 г. до 1989 г. и за актрисата Робин Райт от 1996 г. до 2010 г.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Достатъчно е да погледнете през очите на Любовта, за да видите красотата навсякъде.

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама