Ще познаете ли актьорите от „Сам вкъщи 2“? Вижте ги днес! (СНИМКИ)


Ще познаете ли актьорите от „Сам вкъщи 2“? Вижте ги днес! (СНИМКИ)
Снимка: Instagram

„Сам вкъщи 2: Изгубен в Ню Йорк“ навърши 30 години преди няколко дни, а ние все още не можем да му се наситим, особено около празничния сезон. Емблематичната лента е третият най-касов коледен филм за всички времена, а героите му остават на практика вечни. Разбира се, не буквално. Истината е, че дори и най-големият фен на „Сам вкъщи“ не би познал променените актьори днес!

Кевин Маккалистър (Маколи Кълкин)

Кълкин вече е на 42 години и наскоро стана баща на син. Една от последните му актьорски роли беше в 10-ия сезон на „American Horror Story: Double Feature“, за която получи похвали от критиците.

Кейт Маккалистър, майката на Кевин (Катрин О’Хара)

О’Хара вече е на 68 години и има много забележителни роли след емблематичното си представяне в „Сам вкъщи 2“. От 2015 до 2020 актрисата играе роля в телевизионния сериал „Schitt’s Creek,“ който ѝ носи награда „Еми“.

Бъз Маккалистър, големият брат на Кевин (Девин Ратрей)

Ратрей е на 45 години и също се е появявал в много роли. Неговите изяви включват телевизионните сериали „Закон и ред“ и „Свръхестествено“. Той също така стана редовен участник в риалити сериала Damage Control на MTV.

Г-н Хектор, портиер на Плаза (Тим Къри)

Къри е на 76 години, но през 2012 претърпя тежък инсулт, което ограничи работата му и актьорът се насочи основно към озвучаване.

Хари Лайм, крадецът (Джо Пеши)

Сега Пеши дълги години нямаше роли, но излезе от пенсия, за да се появи във филма от 2019 „Ирландецът“, който му донесе номинация за „Оскар“. За разлика от други членове на актьорския състав, Джо вече беше известен актьор, преди да се появи в „Сам вкъщи“.

Марв, крадецът (Даниел Стърн)

Стърн е на 65 години и продължава да играе. Последната му роля ще бъде през 2023 като част от актьорския състав на сезон 4 на „For All Mankind“.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Старостта не е място за глезени момиченца.

Бети Дейвис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама