Щерката на Кевин Костнър луда по "Замръзналото кралство"


Щерката на Кевин Костнър луда по "Замръзналото кралство"
Снимка: Getty Images/Guliver

Малката дъщеря на Кевин Костнър е голяма почитателка на анимацията "Замръзналото кралство", от което страда цялото семейство.

"Грейс е така обсебена от филма, че си е въобразила, че у дома сме част от "Замръзналото кралство". Отиваш, примерно, до хладилника, за да си вземеш сок, и в този момент тя крясва: "Замръзни!" И ти трябва да замръзнеш", разказва през смях Костнър.

Грейс Ейвъри е на 4 години, като актьорът има и две момчета - Хайес Лоугън и Кейдън Уайът, съответно на 6 и 7 години.

"Грейс действа всички ни у дома, без да прави разлика. Каже ли "Замръзни!", всеки към когото е адресирана заповедта, трябва да се подчини".

"Изобщо, пълна къща - голяма веселба! Имам страхотно семейство и животът ми е истински щастлив", добавя Костнър, който от предишния си брак има още една дъщеря - Ани. Тя и настоящата съпруга на актьора Кристин неотдавна организираха парти по случай 60-ия рожден ден на Костнър.

"Беше страхотно парти! Не исках да празнувам, но Ани и жена ми настояха. И не съжалявам. Имаше стотина гости. Купонясвахме чак до зори в едно заведение. На разсъмване ни изритаха оттам, но ние си довършихме партито у нас, като в 4 часа сутринта закусихме".

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Бръчките би трябвало да са следи от минали усмивки.

Дъглас Адамс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама