Синът на Андрю Лойд Уебър почина на 43 години


Синът на Андрю Лойд Уебър почина на 43 години
Снимка: Getty Images

Никълъс Лойд Уебър, номиниран за „Грами“ композитор, музикален продуцент и най-голям син на Андрю Лойд Уебър, почина на 43 години. Това се е случило в събота в Англия след продължителна борба с рак на стомаха и пневмония.

„Цялото му семейство е събрано заедно и всички ние сме напълно опечалени“, се казва в изявлението на 75-годишния Уебър, изпратено по имейл от негов представител. „Благодарим ви за всички мисли в този труден момент“, се казва още в съобщението.

Никълъс е починал в болница в град Бейзингстоук в южната част на Централна Англия, съобщи баща му. Известният композитор Уебър пропусна премиерата на Бродуей в четвъртък на своята „Лоша Пепеляшка“, за да бъде до сина си заедно с други близки. Никълъс е най-известен с работата си по сериала „Любов, лъжи и записи“ на Би Би Си, който е базиран на книгата „Малкият принц“. Той работи и по „Пепеляшка“ на баща си от 2021 г., който бе номиниран за награда „Грами“ миналата година.

Никълъс е син на Уебър от първата му съпруга Сара Хюгил, която е и майка на по-голямата му сестра Имоджен. Андрю Лойд Уебър има още четири деца.

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Когато прегърне един мъж, жената иска да почувства неговата слабост, а когато го целуне - неговата сила.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама