Синът на Иво Карамански и Нели Атанасова загуби лявата си ръка


Синът на Иво Карамански и Нели Атанасова загуби лявата си ръка
Снимка: Instagram

Иво Карамански-младши, син на покойния Кръстник на българската мафия Иво Карамански от връзката му с тв водещата Нели Атанасова, е претърпял тежка катастрофа в Нидерландия преди 2 седмици. За съжаление в инцидента той е загубил лявата си ръка, пише "Уикенд".

Тежката катастрофа с 24-годишния Иво станала на магистрала в близост до град Утрехт, за където той е пътувал с личния си автомобил. Иво заспал от умора зад волана, докато е шофирал, а колата му излетяла от магистралата, преобърнала се е няколко пъти и се е забила в дърво.

Младежът изпаднал в безсъзнание в следствие на удара и е бил събуден след два дни в болницата в град Утрехт. Откъртена ламарина от колата му е срязала лявата му ръка почти до лакътя и се е наложило тя да бъде ампутирана, докато младежът е бил в безсъзнание.

Иво е престоял десет дни в болницата, а когато състоянието му било стабилизирано, се е прибрал в България, придружаван от майка си и от втория си баща – актьора Александър Сано, които спешно отпътували за Нидерладия веднага след като научили за пътения инцидент. Момчето засега е без протеза, която ще му бъде поставена поне след няколко седмици.

Макар да не е биологичен баща на Иво, актьорът, познат като Косъма от сериала "Под прикритие", отгледа като свое собствено дете сина на Карамански. Двамата имат силна връзка помежду си – именно Сано насърчи преди години доведения си син да се отдаде на хобито си – музика и композиране. През 2015 г. синът на Иво Карамански започна работа като диджей в столично заведение и до ден днешен си вади хляба като музикален артист, ползвайки творческия псевдоним Сано.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Жените са най-големият неизползван източник на таланти в света.

Хилари Клинтън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама