Скандал: Kатаджии прецакали делото срещу Белослава


Скандал: Kатаджии прецакали делото срещу Белослава
Снимка: Instagram

Катаджиите, които хванаха Белослава да шофира пияна, са прецакали делото срещу нея, пише "Телеграф".

От Софийската районна прокуратура са изискали от полицаите всички материали и справки по случая, но са се хванали за главата, след като са ги получили.

Проблемът е, че дрегерът, на който е духала певицата, е бил без задължителната пломба, което поставя под въпрос достоверността на данните от него. Заради това прокуратурата не е намерила достатъчно основание, за да повдигне обвинение в съда срещу 49-годишната изпълнителка и дело няма как да има.

Вижте още: Иво Танев смаза с коментара си Белослава, Йоко скочи да я защитава

Друг проблем е, че Белослава, която е карала с 1,25 промила алкохол, е отказала кръвен тест и така доказателствата намаляват.

Ако дрегерът беше с плобма, то наказанието е лишаване от свобода от една до три години и глоба от двеста до хиляда лева. Това обаче при Белослава, която беше лице на кампанията "Не карам пил", няма как да се случи.

Припомняме ви, че известният готвач Андре Токев получи 7 месеца затвор ефективно заради шофиране в нетрезво състояние, след като беше заловен да кара с 1.9 промила алкохол в кръвта, но неговият дрегер е бил в изрядно състояние, за разлика от този на Белослава.

Вижте още: Филип Буков теши любовна мъка с порно звезда (СНИМКИ)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Най-голямата болест в днешните времена е да не бъдете обичани.

Принцеса Даяна

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама