Славея Сиракова призна, че е тормозена от съседи (ВИДЕО)


Славея Сиракова призна, че е тормозена от съседи (ВИДЕО)
Снимка: Facebook

През последните седмици българската общественост е разтърсена от жестокото убийство на психолога и писател Иван Владимиров - Нав, породено от съседска вражда. Оказа се, че известните също не са застраховани от подобни междусъседски отношения. Дъщерята на Наско Сираков и Илиана Раева, Славея, сподели, че тя и други нейни съседи също са подложени на тормоз от позната на публичността двойка, като призна лицата и имената им. Тя написа пост в социалните мрежи, който гласи:

"Насилието не трябва да поражда насилие, а справедливост! Искам съседи приятели, а не терористи!

Лицата Диана Атанасова, която е служител на МВР, и нейния съпруг Юлиян Моллов, лекар, очевидно лишени от морал, етика, човечност, елементарна любов и нежност са преминали от много време всички граници на адекватно поведение. Никой не е длъжен да търпи такова отношение, системно да е заплашван без причина и да живее в страх", написа още голямата дъщеря на Сираков в своя пост.

"Незнайно защо, тези хора живеят с идеята, че държавата работи за тях и безнаказано могат да безчинстват. Нося отговорност първо за дъщеря си, за себе си и разбира се за хората около мен и в този ред нито аз, нито съседите ми ще оставим нещата да продължат по този начин", добави Славея.

Аз не искам и няма да живея по този начин!"

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Иска се много доверие, за да споделиш недостатъците си с приятел. Иска се обаче много повече, за да споделиш неговите.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама