След 16 години: Крисчън Бейл започна строежа на център за приемни семейства


След 16 години: Крисчън Бейл започна строежа на център за приемни семейства
Снимка: Getty Images

Актьорът Крисчън Бейл положи основите на проект, за който се бори от 16 години - построяване на десетки домове и обществен център в Лос Анджелис, чиято цел е да не се разделят братя и сестри, настанявани в приемни семейства, предаде Асошиейтед прес.

Носителят на награда "Оскар" направи първа копка с усмивка на уста в компанията на местни политици и спонсори в град Палмдейл, на 80 км северно от Лос Анджелис. Те дадоха начало на строежа на приемните домове и обществения център.

Идеята е на Бейл и той от доста време работи за нея. След множество препятствия, най-после актьорът от “Черният рицар” на режисьора Кристофър Нолан стартира своя благотворителен проект.

Вижте още: Георги Христов изригна с остри думи към музикалните продуценти (СНИМКА)

Повече за проекта му

"Щях да направя всичко това сам, ако зависеше от мен", каза той в интервю за Асошиейтед прес.

Роденият във Великобритания Бейл живее в Калифорния от началото на 90-те години на миналия век. След като разбира за големия брой нуждаещи се от приемна грижа братя и сестри в Лос Анджелис, разделяни в различни семейства, актьорът си поставя за цел да изгради нова общност.

"Не мислех, че ще отнеме толкова време", каза той. "Имах много наивна представа за това, че ще получа парче земя и след това ще доведа децата, които ще живеят заедно и ще пеят песни".

Дванайсетте къщи, които се намират в общинския център, трябва да бъдат завършени през април 2025 г.

"Това е нещо, което ме удовлетворява изключително много и искам да участвам във всяка една стъпка", добави Крисчън Бейл. "Може би това е първият, а може би и единственият път, по който да се поеме. Въпреки това се надявам, че ще се появят много нови други пътища".

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Стремете се не да бъдете успешни, а да бъдете ценни.

Алберт Айнщайн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама