След делото: Вдовицата на Елвис Пресли получи наследство


След делото: Вдовицата на Елвис Пресли получи наследство
Снимка: Getty Images/Guliver

Вдовицата на Елвис Пресли Присила Пресли е постигнала споразумение за наследството на покойната им дъщеря, съобщи тя във вторник, след спор за поправка, която я премахваше от завещанието.

Лиза Мари Пресли почина внезапно в Лос Анджелис през януари от сърдечен арест на 54-годишна възраст.

Първоначално Лиза Мари беше посочила майка си Присила като съуправител на имуществото си, но поправка през 2016 г. вместо това щеше да направи най-голямата ѝ дъщеря Райли Киу бенефициент на имуществото ѝ.

The Weeknd се отказва от псевдонима си

През януари Присила Пресли подаде молба, в която твърди, че изменението е невалидно, тъй като е било представено едва след смъртта на дъщеря ѝ и е съдържало няколко технически грешки, включително липса на нотариална заверка.

"Семейството ми разреши всички неясноти, свързани с молбата ни до съда и искането за тълкуване на документа след преждевременната кончина на дъщеря ми Лиза Мари", се казва в изявление, изпратено по електронната поща на АФП.

По-рано вчера адвокатът ѝ Ронсън Шамун заяви пред съдия в Лос Анджелис, че е постигнато споразумение. Не бяха оповестени никакви подробности и се очаква споразумението да остане засекретено.

Адвокатът на Киоу Джъстин Голд заяви, че клиентът му също е доволен от постигнатото споразумение.

Присила Пресли, която сега е на 77 години, се развежда с Елвис през 1973 г. след шестгодишен брак.

Лиза Мари беше единственото дете на рокендрол иконата и запази контрола върху имението на баща си Грейсленд до смъртта му.

33-годишната Райли Кю е актриса, която участва в "Лудия Макс: Пътят на яростта".

Оспорвайки съобщенията в медиите, че е съдила "моята любима внучка", Присила Пресли заяви: "Не мога да се съглася: Семейство Пресли е по-силно от всякога." "Като семейство сме доволни, че решихме този въпрос заедно", добави тя пред медиите.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама