След побоя Мария е по-влюбена от всякога в Миро, пусна снимки с него


След побоя Мария е по-влюбена от всякога в Миро, пусна снимки с него
Снимка: Instagram

В края на март българското общество беше разтърсено от новината, че поп-фолк певицата Мария е станала жертва на брутален побой от страна на съпруга си Мирослав Соколов.

Вижте още: Майки скочиха на бременната Маги Джанаварова, че пази слаба фигура (ВИДЕО)

Както вече писахме, съдът бе наложил домашен арест на 36-годишния мъж на изпълнителката. Обвинението бе за закана за убийство и нанесена телесна повреда на Мария на 21 март 2023 в семейния им дом.

По време на съдебно заседание излязоха шокиращи новини за двойката, като стана ясно, че това не е първият път, в който Мирослав посяга на певицата. Соколов е насочил пистолет към главата ѝ през септември 2021, два месеца преди сватбата им.

Тази скандална новина дойде на фона на трагичната статистика от 11 убити жени от началото на годината. 

Вижте още: Иво Аръков стана баща, даде скандално определение на майката (СНИМКИ)

Очевидно обаче не само физическите, но и емоционалните белези от този жесток инцидент са зараснали, защото Мария не просто се е сдобрила с Мирослав, а е във вихъра на любовта си с него.

Изпълнителката качи в своя Instagram поредица от видеа и снимки, на които тя и съпругът ѝ се заливат от смях като млада влюбена двойка. Певицата, която веднага след побоя засне нов клип, отново е на снимачната площадка в компанията на Соколов, очевидно за нов творчески проект на изпълнителката.

Феновете на Мария смятат, че именно последният ѝ клип е бил финансиран от Мирослав и това е бил неговият начин да се извини за побоя над нея.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама