София Вергара: От самотна майка на 19 до суперзвезда


София Вергара: От самотна майка на 19 до суперзвезда
Снимка: Getty/Guliver

Някои жени решават да станат майки, когато почувстват, че личният и професионалният им живот са достигнали стабилна точка. Те са на мнение, че трябва да са се развили като личности, за да донесат дете на света. Други обаче са изправени пред предизвикателството на майчинството в много млада възраст. Точно това е случаят на актрисата София Вергара, която ражда сина си на 19-годишна възраст. С много усилия, упорита работа и много любов, звездата от “Модерно семейство” успява сама да отгледа сина си, без да изпуска от поглед кариерата си.

София Вергара е омъжена за Джо Гонсалес от 1991 до 1993 година. В резултат на тази връзка актрисата ражда първия си син Маноло. След раздялата си с Гонсалес, латино красавицата влага всичките си усилия в актьорството и грижите за малкото момче, така че то никога да не пропусне нещо, от което се нуждае.

АНДЖЕЛИНА ДЖОЛИ: НЕ СЪМ ДОБРА МАЙКА

„Бях наистина млада, когато се разведох с баща му, затова го отгледах, опитвайки се да дам най-добрия пример и въобще най-доброто, на което бях способна. Когато хората ми правят комплименти за това колко добре е възпитан, колко е чаровен и забавен, ми се топи сърцето.”

Въпреки че не съжалява, че е станала майка на толкова млада възраст, тя признава, че животът би бил далеч по-лесен, ако Маноло беше пристигнал 10 години по-късно. Когато детето е още много малко, София се налага да го оставя при баба си, за да ходи на работа.

„Да бъдеш майка е инстинкт, чувство за отговорност, ангажираност и дори самопрошка“ казва Вергара.

Кариерата на София в шоубизнеса е много разнообразна и плодотворна. С течение на годините и порастването на Маноло колумбийската красавица се развива все повече и повече. През 1995 година тя обикаля света с Фернандо Фиоре, благодарение на телевизионното шоу на Telemundo, “Fuera de serie”.

София и Маноло имат изключително силна връзка и към днешна дата. Макар той вече да е млад мъж, винаги спазва съветите на майка си, любимите от които са “Използвай главата си”, “Не върви по тъмни улички” и “Не се качвай в метрото след 12 вечерта”.

Може би фактът, че е израснал само с майка си, която вече е била звезда, е повлиял на професионалната съдба на Маноло. Младежът е филмов режисьор. Той също е възпитаник на университета “Емерсън” в Бостън. След като завършва следването си, той се връща Калифорния и стартира собствен канал в YouTube, където говори за нещата от живота, включително за това какво е да живееш с майка си. Проектът, който се нарича Mi vida con Toty, е адски успешен. Но освен че следва стъпките на майка си, Маноло я придружава и на някои от най-важните събития в живота ѝ - отвежда я до олтара на сватбата ѝ с Джо Манганиело и когато е отличена със звезда на Холивудската алея на славата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Когато паднеш, все още не си победен. Истински победен си тогава, когато откажеш да станеш и да пробваш отново.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама