Стефан на Гала: Тялото ми вече играе второ полувреме


Стефан на Гала: Тялото ми вече играе второ полувреме
Снимка: Instagram

В дома на Гала тази година празникът беше двоен - освен Великден водещата на "На кафе" празнува и рождения ден на дългогодишния си партньор Стефан Николов, който навърши 46 години.

Вижте още: Сузанита се раздели с бащата на детето ѝ (СНИМКИ)

Бизнесменът направи равносметка за живота си в Instagram:

"Ама че ден! За пръв път ми се случва Великден и рожден ден да съвпаднат... 46 години днес! Тялото ми вече играе второ полувреме, а разсъдъкът ми си е до тъчлинията и чака някакъв удобен момент. Да блесне, да се прояви, да се разрази... е, тва чакане убива; ненужно е и обикновено гаси повечето пòриви. Имам усещането, че наблюдаваме живота си отстрани и го живеем само понякога. През повечето време само присъстваме... Но разбира се, може и да греша. Райз енд шайн, симпатяги; здраве и любов за всички!Христос Воскресе, нека напътства всички ни", сподели Стефан с последователите си в мрежата.

Вижте още: Феновете на Гери-Никол ѝ скочиха заради много Фотошоп (СНИМКИ)

Двамата с Гала са една от най-романтичните двойки в родния шоубизнес. И макар че водещата  е с 10 години по-голяма от половинката си, блондинката по нищо не отстъпва на по-младите си колежки.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама