Светлана Гущерова след заплахите: Бях затворена в себе си


Светлана Гущерова след заплахите: Бях затворена в себе си
Снимка: Светлана Гущерова Instagram

Светлана Гущерова разкри в средата на януари, че е получавала заплахи, че ще бъде залята с киселина. Сега тя сподели, че това много силно ѝ се отразило.

"Бях затворена в себе си, но сега не мога да го коментира. Със сигурност има хора на моето място. Затова трябва да се дава гласност. Заради тези неща спрях да споделям много неща в социалната мрежа". Това каза звездата в интервю за "Преди обед" по bTV.

Светлана за титлата "Майка на годината"

"Бих казала, че си я заслужих, защото в рамките на 6 години родих 4 деца, да са ми живи и здрави. Отказах се от всичко заради тях, а винаги съм искала да съм център на внимание."

Вижте още: Светлана Гущерова шокира: Тежи под 40 кила

Каква майка е Светлана

"Да си призная аз не съм била добра ученичка и искам те да бъдат добри ученици. Да учат в най-доброто училище, да са зубъри, да знаят всичко. Това, което не съм била аз, искам те да бъдат. Мечтая да учат във Виена и ще учат там. Всяка моя мечта съм си я постигнала. Категорично те ще учат във Виена, след това в Швейцария и, дай боже, да стигнат до Кеймбридж."

Съпругът ѝ Християн Гущеров още от началото ѝ помагал в отглеждането на децата, като единствено си спестява къпането. Децата им слушат повече него, тъй като е по-толерантен с тях и им дава всичко, докато тя е доста по-строга.

Вижте още: Светла Гущерова променя имената на децата си, които кръсти на свекърите

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

В действителност там, където не достигат разумните доводи, ги заменят с викове.

Леонардо да Винчи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама