Свидетел със скандален разказ: 10 души ритаха Евгени Минчев!


Свидетел със скандален разказ: 10 души ритаха Евгени Минчев!
Снимка: Evgeni Minchev PR/Facebook

Софийският районен съд наложи глоба от 350 лева на Евгени Минчев за хулиганско поведение.

Глобата на Лорда идва на фона на скандални свидетелски показания от страна на партньора му, които се опита да оневини поведението му.

Вижте още: Тежка драма в живота на Ерол от "Уикеда": Пиян шофьор прегазил дъщеря му

"Бяхме на парти в хотел "Шератон" до към 22-23 часа. След което тръгнах с Евгени да го изпратя. До градинка "Кристал" отидох да му взема вода от близкия магазин. Когато излязох, Евгени беше паднал на земята. 10 човека го ритаха и биеха. После група момичета се обади на Спешна помощ и нападателите избягаха"

Това разказа пред съда свидетелят Цветан Христов по стартиралото дело за хулиганство срещу Евгени Минчев, съобщава "България Днес".

Както вече писахме, на 8 юли в 23 часа е бил изпратен полицейски патрул по сигнал на граждани.

Когато полицаите пристигат на мястото, заварват Евгени Минчев, но не и въпросната  групата младежи, които са го ритали по свидетелски показания.

От официалния доклад на органите на реда става ясно , че PR експертът се държал грубо с униформените и това е станало и повод за ареста му.

Вижте още: Най-големият син на Евгени Димитров е батко на доведената си майка

По думите на свидетеля след като ченгетата пристигнали на място, Евгени им казал да преследват биячите му, а него да го оставят на мира. Тогава органите на реда отвели Минчев към районното.

"Не е обиждал полицаите, държеше се уважително към тях и не ги е ругал по никакъв начин", твърди още пред Темида Цветан Христов. И допълва, че Евгени Минчев не е показвал среден пръст на двете ченгета, нито е казвал "fuck you"!

От своя страна Минчев обяви пред съда, че е жертва всеки ден на улицата.

Арестът на Лорда е по Указа за дребното хулиганство. Делото трябваше да се гледа още в неделя, тъй като е по бързата процедура, но Софийският районен съд прецени, че трябва да бъдат разпитани свидетели, което се вчера.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Вчера бях умен, затова исках да променя света. Днес съм мъдър. Затова променям себе си.

Шри Чинмой

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама